Всеки ред душата ми разкрива,
всеки стих за тебе е в нощта.
Всяка дума като въглен пари,
всяка дума носи любовта.
Моя обич толкова вълшебна,
обич най-красива на света!
Ненагледна, много, много нежна,
щастие, фонтан от светлина!
Моя обич, нощите изпълваш,
дълго, дълго ми говориш ти…
Моя обич, нося те в сърцето,
стиховете ми ти приеми!
Всеки ред душата ми разкрива,
всеки стих за тебе е в нощта.
Всяка дума като въглен пари,
всяка дума носи любовта.
Мария Мустакерска
© Maria Mustakerska Все права защищены