18.01.2024 г., 11:23 ч.

Моя обич 

  Поезия » Любовна
158 1 0
       Моя обич

 

Всеки ред душата ми разкрива,

всеки стих за тебе е в нощта.

Всяка дума като въглен пари,

всяка дума носи любовта.

 

Моя обич толкова вълшебна,

обич най-красива на света!

Ненагледна, много, много нежна,

щастие, фонтан от светлина!

 

Моя обич, нощите изпълваш,

дълго, дълго ми говориш ти…

Моя обич, нося те в сърцето,

стиховете ми ти приеми!

 

Всеки ред душата ми разкрива,

всеки стих за тебе е в нощта.

Всяка дума като въглен пари,

всяка дума носи любовта.

 

             Мария Мустакерска

© Maria Mustakerska Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??