26 сент. 2006 г., 16:07

Моят дух остава сам 

  Поэзия
613 0 0
Търся блясък в чужди очи
и там за миг намирам блян,
а твоя поглед все мълчи
и моят дух остава сам.

Търся нежност в чужди длани
и топлина откривам там,
а ми правят твойте рани
и моят дух остава сам.

Търся обич в чуждо сърце
и там за миг съзирам страст,
а моето е в твоите ръце
и моят дух остава сам...

© Борислава Илиева Зашева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??