26.09.2006 г., 16:07 ч.

Моят дух остава сам 

  Поезия
611 0 0
Търся блясък в чужди очи
и там за миг намирам блян,
а твоя поглед все мълчи
и моят дух остава сам.

Търся нежност в чужди длани
и топлина откривам там,
а ми правят твойте рани
и моят дух остава сам.

Търся обич в чуждо сърце
и там за миг съзирам страст,
а моето е в твоите ръце
и моят дух остава сам...

© Борислава Илиева Зашева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??