8 нояб. 2019 г., 15:44

Моят ноември 

  Поэзия
196 5 4

Погледи, въздишки, бляскав прах.

Греещи лъчи насред ноември.

Праща ни Съдбата парещ знак –

клони на дървета притреперват.

 

Злато от листата бавно пада,

в шум от стъпки, галещи земята.

Моля се, сред твоята забрава,

нека да се потопи душата!

© Данаил Таков Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??