11 июл. 2008 г., 16:28

Моят приятел 

  Поэзия » Другая
1294 0 4
На моя приятел, който понякога ме наранява до сълзи с думите си.
---

Кой казва, че приятелството не умира,
не се превръща в пясък и сълзи?
Когато мой приятел си отиде,
после много дълго ме боли.

Приятелството лесно се погубва,
но после много трудно се гради.
И щом сме толкова различни,
едва ли ще успеем аз и ти.



© Стели Димитрова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??