11.07.2008 г., 16:28 ч.

Моят приятел 

  Поезия » Друга
1179 0 4
На моя приятел, който понякога ме наранява до сълзи с думите си.
---

Кой казва, че приятелството не умира,
не се превръща в пясък и сълзи?
Когато мой приятел си отиде,
после много дълго ме боли.

Приятелството лесно се погубва,
но после много трудно се гради.
И щом сме толкова различни,
едва ли ще успеем аз и ти.



© Стели Димитрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??