Моят свят е две вятърни мелници,
две брези с пречупени клони,
две сърца лудо влюбени
и детският смях в нашите делници.
В моя свят лутат няколко облака.
Две души, като в сън - позакърпили болката,
две бури излезли от мрака
и пожълтели стихове в тетрадката.
Моят свят често крие от себе си мислите,
за които дори твоят свят не разбира,
и в късната вечер, запленена от звездиците,
в твоите очи моят свят все умира!
26.02.2012
© Светлана Николова Все права защищены