3 abr 2012, 16:18

Моят свят 

  Poesía » Otra
1012 0 0

Моят свят е две вятърни мелници,

две брези с пречупени клони,

две сърца лудо влюбени

и детският смях в нашите делници.

 

В моя свят лутат няколко облака.

Две души, като в сън - позакърпили болката,

две бури излезли от мрака

и пожълтели стихове в тетрадката.

 

Моят свят често крие от себе си мислите,

за които дори твоят свят не разбира,

и в късната вечер, запленена от звездиците,

в твоите очи моят свят все умира!

 

 

26.02.2012

© Светлана Николова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??