13 февр. 2021 г., 23:33

Моята душа 

  Поэзия » Любовная
217 1 0

Мрак обгърнал бе моята душа и изход аз не виждах.

Със страх от самотата, бъдещето мое ненавиждах.

Но пред мен във тъмното съзрях я светлината, образ на момиче, мечтаното от моята душа.

Това си ти, прекрасна моя.

Ти спаси ме от провал.

Без теб не виждах слънце, нямах идеал.

 

Сега за теб живея, моя си едничка на света. Завинаги ще те обичам, защото ми показа любовта.

В сърцето ми я няма вече таз отрова, която мен изяждаше наред.

Сега то има само мъничка надежда , че някой ден ще имам аз мечтаното семейство с теб.

© Борислав Александров Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??