Mоята единствена жена!
Ти си моето слънчево момиче,
моята падаща звезда,
нежна като пролетно кокиче,
сияйна като нощната луна.
Горда и инатлива,
но истинска, добра.
Като капка чиста,
с неземна красота.
С очи блестящи,
с дълги слънчеви коси,
с устни за любов копнящи,
няма като тебе друга - разбери.
Обичам те безкрайно!
Да ти го казвам няма аз да спра!
Ти си моето цвете омайно -
ти си моята единствена жена!
© Иваро Все права защищены
МНОГО СИ ТАЛАНТЛИВ ЛИЧИ СИ, КОГАТО НЕЩО ТИ ИДВА ОТ СЪРЦЕТО!!!!
МОИТЕ ПОЗДРАВЛЕНИЯ И ПОЖЕЛАНИЯ НАЙ-ВЕЧЕ ЗА ЛЮБОВ, ЛЮБОВ, ЛЮБОВ И ПАК ЛЮБОВ!!!!!!!!!Много ми хареса и ще го запомня!
С МОИТЕ УВАЖЕНИЯ!!!!!!!!!!