9 дек. 2008 г., 17:30

Моята елегия за любовта 

  Поэзия » Любовная
637 0 0

                                        Защо така позволих ти да си тръгнеш,

                                        без да си кажем даже сбогом...?

                                        Защо поне за миг не се обърнеш,

                                         нима сгрешила съм тъй много?

 

                                        Когато най-силно беше ми нужен,

                                        теб те нямаше, не беше до мен...

                                        И в жестокостите на живота труден

                                        аз се справях сама всеки ден.

 

                                         Не знам защо те търся още,

                                        мина вече много време...

                                         Защо така самотни са ми тези нощи,

                                         когато ти не си до мене?

 

                                          Защо така позволих ти да си тръгнеш,

                                          без да ми кажеш даже сбогом?

                                          Защо поне за миг не ме прегърнеш,

                                          нима сгрешила съм тъй много?

 

 

© Брияна Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??