Затвори очите си,
за мен си помисли,
една звезда в този миг се ражда!
Отвори сърцето си,
пусни ме там,
ще дам частичка добрина,
да бъдеш още по-перфектен!
Затвори очите си, за мен си помисли,
една звезда в този миг се ражда!
Отвори сърцето си, пусни ме там,
ще дам частичка добрина,
да бъдеш още по-перфектен!
Протегни ръката си,
докосни и моята,
как топло и приятно стана,
не си отивай,
стой, да постоиме двама,
да се погледаме и нещо да си кажем!
Не съм очаквала, признавам,
да се отдам на чувства сложни,
но не е невъзможно, зная,
да бъда с тебе истински приятел!
Не трябва да робуваме на правила,
каквото трябва, то ще става,
Съдбата с теб ме срещна,
значи ще повярвам,
че има в живота всеки своя половинка
и ти си моята, но няма да те имам!
Ще бъдеш с друга, аз със друг...
И всеки своя път ще си поеме,
и има щастие за мен едно,
че срещнах теб и зная, че те има!
© Десислава Даскалова Все права защищены