10 июн. 2016 г., 13:43  

...Моя прекрасна любов... 

  Поэзия » Любовная, Философская
1257 0 3

 

...Моя прекрасна любов...

 

Има любови, които не се надграждат с годините,
има и такива, чиито пламък е все още жив,
има и разцъфващи, които по пътя са бодли и рози,
има и несломими, прекрасни любови, като нашата...

 

Има любови, които се пазят и се гледат с обич,
има и такива, които достигат сушата...,
тези, които не виждат друго освен болката в живота,

има и несломими, прекрасни любови, като нашата...
 

Любов моя, моя прекрасна любов, мой делириум...

не се заблуждаваме, че можем да се забравим-
любовта е жадна, като морето неутолима...
Облегнах се, за да си почина в успокоение...

 

на пристанището, където пак ще се намерим-
Любов, любов, която само за един ден може
да изпълни сърцето и живота с щастие,

която лекува всяка мъка постепенно...,

 

която преживява мига и се преражда отново...
Има любови, които ни водят към бездната на рая,
такива, който са незабравими и уникални,
които ни даряват с нежност и фантазия...

 

такива които са всичко това и повече
любови, прекрасни любови като нашата...
Любов моя, моя прекрасна любов, мой делириум...
не е, че нямаме своите страдания...,

 

но когато всичко е потънало в тъмнина,

когато страдаме и съдбата ни изпитва,

а и когато пътя ни е прегърнат и осветен

любовта ни винаги е на дневна светлина...

 

Любов, любов, която само за един ден може
да изпълни сърцето и живота с щастие,

която ни дарява с надежди в безнадеждното...

която преживява мига и се преражда отново...!

 

 

 

© Лили Вълчева Все права защищены

Всяка любов е уникална, но любовта си е любов и никоя не може да се сравни, обаче любовта обединява общото между нас. :)

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Благодаря ви...!
  • "...любовта ни винаги е на дневна светлина..."
    Така и трябва да е! Любовта ти още с много щастие да те изпълни! Поздравления
  • Това е възпяване на любовта..., толкова нежно и красиво, музикално.
    Посланието е прекрасно. Любовта обича всеки ден.
    Но и има и някакво меланхолично чувство, можеш да се усмихваш много повече. Може би това е, което ми липсва. Всичко останало ме отнесе в друг приказен свят. Поздрави!
Предложения
: ??:??