26 янв. 2011 г., 12:31

Моята природа 

  Поэзия » Любовная
617 0 0

Снегът се сипе нежно, 
приказката пак се ражда. 
Деца играят си небрежно, 
студът желание поражда 

Аз и ти, уютно кафене, 
топъл шоколад, целувки, 
навън две сключени ръце 
разменят си в снега милувки. 

Да търсиш топлинка в студено време 
и клечица кибрит, не огън, 
зимата дарява, не ще ти нищо вземе, 
такава е и моята природа. 

© Дйпар Гхъярва Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??