Снегът се сипе нежно,
приказката пак се ражда.
Деца играят си небрежно,
студът желание поражда
Аз и ти, уютно кафене,
топъл шоколад, целувки,
навън две сключени ръце
разменят си в снега милувки.
Да търсиш топлинка в студено време
и клечица кибрит, не огън,
зимата дарява, не ще ти нищо вземе,
такава е и моята природа.
© Дйпар Гхъярва All rights reserved.