23 авг. 2011 г., 18:08

Моята вечер 

  Поэзия » Любовная
511 0 0


Идва вечерта, тъмна и красива,
светят лампи, мигат светофари,
спи градът в сънища безкрайни.
Да заспя не мога,
да сънувам - невъзможно.

Гледам луната, гледам звездите,
взирам се в тъмата с мисли за теб,
за нашата любов.
Колко дълга е моята вечер,
нека тази вечер не свършва,
нека бъдат вечни мечтите ми,
нека бъде вечна любовта ми.

© Онур Реджеб Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??