11 апр. 2017 г., 18:56

Мозъкът 

  Поэзия » Другая
492 0 0

Творец и разрушител.

Убийствено скептичен.

Емпиричен.

Остър като бръснач.

Мързелив.

Ленив.

Труднодостъпен и коварен.

Всякакъв.

Мозъкът е необятна вселена.

Неразгадана и необуздана енергия.

 

© Симеон Пенчев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??