25 февр. 2011 г., 10:40

Мрак 

  Поэзия » Другая
435 0 0

 

 

Лампите мигаха зловещо,

мрак настъпи там,

смъртта дойде да вземе нещо, 

от което всички ни е срам.

 

Обгръща ни мракът,

като вълна ни залива,

не можеш да избягаш

смъртта ни присвива.


Желание за смърт

кипи в нас,

любовта умира,

душата ми загива.


Мрак се надига

нощта пристига,

кървава, лишена от живот,

само страх и болка остана там.

© Дани Филт Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??