Лампите мигаха зловещо,
мрак настъпи там,
смъртта дойде да вземе нещо,
от което всички ни е срам.
Обгръща ни мракът,
като вълна ни залива,
не можеш да избягаш
смъртта ни присвива.
Желание за смърт
кипи в нас,
любовта умира,
душата ми загива.
Мрак се надига
нощта пристига,
кървава, лишена от живот,
само страх и болка остана там.
© Дани Филт All rights reserved.