10 мая 2012 г., 17:08

Музиката субсидира сърцето 

  Поэзия » Любовная
360 0 1

Свикнах сутрин с теб да се събуждам,

само теб да обичам, с теб да живея,

независимо че отдавна вече си чужда –

все още за теб мисля, за теб копнея.

 

Всеки път пускам и слушам песента,

овластяваща сълзите да играят по лицето,

прости ми, но съм тъжен като есента,

защото музиката субсидира с тъга сърцето.

© Никица Христов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??