18 июн. 2008 г., 11:50

Музиката в мен 

  Поэзия » Любовная
791 0 2

Музиката в мен

 

Слушам музиката и си представям теб,

и ти като нея си нежен

и сякаш галиш ме с очи,

и искам тя никога да не спира да звучи,

за да не изчезнеш и ти,

нека музиката продължи завинаги,

нека пее и танцува душата ми.

Ти си тази музика за мен, разбра ли?

© Йовка Петкова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??