18.06.2008 г., 11:50 ч.

Музиката в мен 

  Поезия » Любовна
790 0 2

Музиката в мен

 

Слушам музиката и си представям теб,

и ти като нея си нежен

и сякаш галиш ме с очи,

и искам тя никога да не спира да звучи,

за да не изчезнеш и ти,

нека музиката продължи завинаги,

нека пее и танцува душата ми.

Ти си тази музика за мен, разбра ли?

© Йовка Петкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??