7 февр. 2007 г., 13:06

Мъж 

  Поэзия
543 0 3
Всичко край мене ухае на мъж.
И пролет, и есен, и зиме.
И летния, топъл порой изведнъж
пише на прозореца ми мъжко име.

Всеки вятър носи остър парфюм.
Всяко стръкче трева е по-силно.
И този мъж превзема и моя ум...
... а за мъж да мисля отвикнах...

© Марина Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??