7.02.2007 г., 13:06 ч.

Мъж 

  Поезия
561 0 3
Всичко край мене ухае на мъж.
И пролет, и есен, и зиме.
И летния, топъл порой изведнъж
пише на прозореца ми мъжко име.

Всеки вятър носи остър парфюм.
Всяко стръкче трева е по-силно.
И този мъж превзема и моя ум...
... а за мъж да мисля отвикнах...

© Марина Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??