18 апр. 2007 г., 10:49

Мъж за мен 

  Поэзия
795 0 8
 

Какво писмо си ми написал?

Въпросът грабна мойта мисъл.

Какъв е за мен достойния мъж  -

и аз това се питам вече не веднъж.


За мнението ми много ще се спори,

но може бързо да се отговори.

Мъжът трябва да е определено с мен,

да споделяме всичко и всеки ден.


Да му е омръзнала вече самотата,

да може да цени у мене жената,

да ми уважава чувствата, правата,
а не да ме търси само в кревата.


Да ме ухажва, обича, да ми се радва,

да не ми скача насреща със брадва.

Ако иска за мен да е ценен, велик,

трябва да се доказва във всеки миг.


Аз не съм някоя надута госпожа,

нося джинси и яке от протъркана кожа.

Аз съм обикновена, натурална жена,

но достойният мъж умея да ценя.

© Нели Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??