30 мар. 2011 г., 22:05

Мъжете никога не плачат 

  Поэзия » Любовная
938 0 4

Мъжете никога не плачат

 

Мислиш че мъжете никога не плачат

а защо напират в мен сълзи

защо на колене се моля да останеш ти

и защо душата ми тъжи

 

А ти отново си отиваш

а искам да те задържа

защото мъжете никога не плачат

затова в мен напира поредната сълза

и по бузата ми пак се стича

а аз бързо я избърсвам с ръка

 

Макар мъжете нивга да не плачат

правилото вечно аз ще наруша

и сълзите си пред тебе ще покажа

заедно със моята душа

 

Аз искам вечно да останеш

ти до мен и в радост и в тъга

заради това ще пролея поредната сълза

 

А ти отново си отиваш

дори сълзите ли не могат да те спрат

въпреки че мъже никога не плачат

 

Душата ми остава си сама

без сърце и без красота

всичко мое в теб остава

запасвам само моята тъга

 

 

© Емил Обрешков Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Пиши! Ако един мъж може да се разплаче, може да напише и нещо много красиво..
  • това са много силни думи не позволяваи да те нараняват
    успрх Емо
  • Аз съм напълно съгласен с Одисей, мъжете плачат и то точно от бизсилие и тъга.
  • Емо стихотворението ти е страхотно. И сега когато отново го чета пак се разплаках. Прав си мъжете плачат и ние жените трябва да ме до тях когато имат нужда от подкрепа.
Предложения
: ??:??