Мъжете никога не плачат
Мислиш че мъжете никога не плачат
а защо напират в мен сълзи
защо на колене се моля да останеш ти
и защо душата ми тъжи
А ти отново си отиваш
а искам да те задържа
защото мъжете никога не плачат
затова в мен напира поредната сълза
и по бузата ми пак се стича
а аз бързо я избърсвам с ръка
Макар мъжете нивга да не плачат
правилото вечно аз ще наруша
и сълзите си пред тебе ще покажа
заедно със моята душа
Аз искам вечно да останеш
ти до мен и в радост и в тъга
заради това ще пролея поредната сълза
А ти отново си отиваш
дори сълзите ли не могат да те спрат
въпреки че мъже никога не плачат
Душата ми остава си сама
без сърце и без красота
всичко мое в теб остава
запасвам само моята тъга
© Емил Обрешков Всички права запазени