Във въздуха витае
дъх на зряла ръж!
Едно възбуждащо ухание
на неустоим, чаровен мъж!
Мъжкар от класа,
на сбъднат сън прилича -
от някаква отмряла раса,
докарва те до сърцебиен ритъм.
Превземащ шеметно света
със неустоима, мъжка сила.
От погледа му спира ти дъха,
опива те като тръпчиво вино...
© Румяна Все права защищены