27 авг. 2017 г., 09:35

„Мъжко момиче“ 

  Поэзия » Философская
742 3 5

Мисли много превъртях, но ума си аз не спрях,

борих се със всичко, борих се със страх.

Спънки много претърпях, но не се отказах,

трудно беше ми, но упорствах аз.

Баири стръмни преодолях, пътеки дълги извървях,

ледени сърца, каменни души срещах аз.

Вяра имах аз, имах и за вас!

© Дамла Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??