27.08.2017 г., 9:35 ч.

„Мъжко момиче“ 

  Поезия » Философска
737 3 5

Мисли много превъртях, но ума си аз не спрях,

борих се със всичко, борих се със страх.

Спънки много претърпях, но не се отказах,

трудно беше ми, но упорствах аз.

Баири стръмни преодолях, пътеки дълги извървях,

ледени сърца, каменни души срещах аз.

Вяра имах аз, имах и за вас!

© Дамла Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??