18 июл. 2010 г., 20:52

Мълчалива страст 

  Поэзия » Любовная
604 0 1

Очите ти - говорят вместо тебе,

когато ме погледнеш - пламък виждам в тях.

Страстта напира да излезне,

като лава от неугаснал вулкан.

 

Устните ти - леко се разтварят

в усмивка нежна, спираща дъха,

и сякаш искат да ми кажат нещо,

но нямаш смелост за това.

 

Ръцете ти - нежно да ме галят,

на ласките ти да отвърна аз

и двамата в прегръдка страстна

да изпаднем във екстаз.

 

Илюзия или реалност?

Със времето ще разберем.

Или по-добре ще бъде

страстта на други да я отдадем.

 

 

© Жулиета Вълчева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??