Очите ти - говорят вместо тебе,
когато ме погледнеш - пламък виждам в тях.
Страстта напира да излезне,
като лава от неугаснал вулкан.
Устните ти - леко се разтварят
в усмивка нежна, спираща дъха,
и сякаш искат да ми кажат нещо,
но нямаш смелост за това.
Ръцете ти - нежно да ме галят,
на ласките ти да отвърна аз
и двамата в прегръдка страстна
да изпаднем във екстаз.
Илюзия или реалност?
Със времето ще разберем.
Или по-добре ще бъде
страстта на други да я отдадем.
© Жулиета Вълчева Todos los derechos reservados