11 апр. 2015 г., 20:36

мълчание 

  Поэзия » Любовная
457 0 1

Мислите ми - те крещят,

шепот тих и нежен.

Думите ми - те горят,

поглед плах, небрежен.

Не сърце, не камък - въглен ще оставя,

при допир ще е пепел, отчаяние.

Запомних ли? Какво ли има да забравя?

нали избрали с тебе сме мълчание.

А мислите ми - те крещят.

Шепот тих и нежен.

© Може би Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??