11.04.2015 г., 20:36 ч.

мълчание 

  Поезия » Любовна
456 0 1

Мислите ми - те крещят,

шепот тих и нежен.

Думите ми - те горят,

поглед плах, небрежен.

Не сърце, не камък - въглен ще оставя,

при допир ще е пепел, отчаяние.

Запомних ли? Какво ли има да забравя?

нали избрали с тебе сме мълчание.

А мислите ми - те крещят.

Шепот тих и нежен.

© Може би Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??