15 апр. 2007 г., 21:46

Мълчанието е "злато" 

  Поэзия
799 0 3

Обичах те повече от всичко,

обичах те като никой до сега,

обичах те, но не казах нищо

"Мълчи си по-добре!", но докога?


И ти замина и не каза нищо,

и ти замина и си замълча,

тогава обещах, че всичко ще изричам,

че нищо вече няма да спестя!


Обещах, ала не го изпълних,

съдбата отново ни събра,

а аз пак не казах нищо,

просто те отминах ей така!


"Мълчанието е злато" някои твърдят,

"Мълчанието е злато", но те грешат

и разбрах - каквото и да става - говори,

това много болка ще спести!

© Елица Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??