Обичах те повече от всичко,
обичах те като никой до сега,
обичах те, но не казах нищо
"Мълчи си по-добре!", но докога?
И ти замина и не каза нищо,
и ти замина и си замълча,
тогава обещах, че всичко ще изричам,
че нищо вече няма да спестя!
Обещах, ала не го изпълних,
съдбата отново ни събра,
а аз пак не казах нищо,
просто те отминах ей така!
"Мълчанието е злато" някои твърдят,
"Мълчанието е злато", но те грешат
и разбрах - каквото и да става - говори,
това много болка ще спести!
© Елица All rights reserved.