Coca Cola е империалистична напитка,
девойки по нивите, с на ухото по китка.
От малки трябвало да работят, вместо да учат -
овцете продължават с наслада да смучат...
А и да учат - четат за Маркс, Енгелс и самоукия екшън-герой Улянов,
евала на комунизЪма блянов...
Право на мнение - това в нашия „език" е чуждица...
Ще ядеш каквото ти се сипе в тенекиената плитка паница...
Почитат Левски, а за парче луканка биха го предали.
Излишни пари те за нищо не били дали...
Един да хванеш, тоя до него да удариш. Заслужават само преса.
Но не забравяй - на овцете това ще им хареса...
Като в онзи филм - как връзваше надупен един мишок обувки,
народът иска да е в партер - тук няма никакви преструвки...
И като се замисля, че съм закачил една от тези 9 петилетки миризливи,
ми идва да затворя плювалниците на всички подлоги приказливи.
Да кажеш нещо срещу властта - айде в пандиза.
Доносник вулвоподобен пак се изниза.
Строй, който индивидуализма обезличава -
5 пъти да си по-добър, предприятието същата заплата ти дава.
На конвейр се произвеждат морално остарели роботи,
баба Пена откъде да е чувала за Джон Готи.
Говорят за холокоста, а никой не споменава за най-страшния бич.
Мерцедеса ще гоним с ръждясалия очукан москвич...
Ходиш с по-дълга коса, пушиш тайно и слушаш рок?!
Веднага в милицията на разпит жесток!
Името ти е опетнено, до живот си порицан, жигосан.
Имай късмета да те видят ядосан...
Концентрационен лагер по нашите земи? - „ Западен шантаж!"
Света Анастасия... измъчваните - цял тонаж.
В онези дни наричан със звучното име „Болшевик"...
Излязъл е оттам не един молещ за живот човешки вик!
Баща ми и други роднини налични...
Ходил съм им на свиждане, само защото от овцете били са различни...
И сега как ми се иска тогава да не бях на 3 и половина.
Би се получила кървава рима.
Ако ще и да изгориш като факел.
Да те е страх от Санбернар, а не от някакъв дакел...
Кажете за Белене, за хилядите български кости.
Без паметник, без имена, без дори „Бог да ги прости"!...
© Чингапук Все права защищены