31 окт. 2004 г., 23:53

Мъничка Птичка 

  Поэзия
1268 0 0

Мъничка Птичка

Мъничка птичка - душа на дете,
мъничка птичка - кристална сълза,
мъничка птичка, но радва ме тя,
мъничка птичка - това си ти ....!


Редакцията от предния вариант е заради разочарование... 

© Станислав Георгиев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??