Мъничка Птичка
Мъничка птичка - душа на дете,
мъничка птичка - кристална сълза,
мъничка птичка, но радва ме тя,
мъничка птичка - това си ти ....!
Редакцията от предния вариант е заради разочарование...
© Станислав Георгиев Todos los derechos reservados