26 апр. 2006 г., 17:03

На 22.04 

  Поэзия
503 0 2

Животът върху чиста Земя -
пъстър килим уханни цветя.
Животът под синьо небе -
ясни, сини очи на невинно дете.

Сред цветята - фини пеперуди,
а в очите - камъчета изумруди.
Мери, запази Земята своя жива
и така завинаги ще си щастлива.

Деца, във бъдещето замечтани
подайте си ръце - букет.
Да съхраним за Вас дома ни -
с надежда гледайте напред!

24.04.1998 год.

© Мери Попинз Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??