Познах те, още щом те срещнах.
А аз сама за мен не знаех,
че в моята глава
горещи мисли могат да витаят.
Не знаех, че в сърцето свито
и капка обич ще открия,
но ето, ти щом появи се -
любовна вмъкна се магия.
Познах те, още щом усетих
копнеж за нов живот
и воля.
Че само с тебе
под небето
сменила бих аз Бога горе.
© Людмила Вълчева Все права защищены
хубаво е...с обич, Людмила.