30.04.2008 г., 20:58 ч.

На *** 

  Поезия » Любовна
721 0 1

Познах те, още щом те срещнах.

А аз сама за мен не знаех,

че в моята глава

горещи мисли могат да витаят.

Не знаех, че в сърцето свито

и капка обич ще открия,

но ето, ти щом появи се -

любовна вмъкна се магия.

Познах те, още щом усетих

копнеж за нов живот

и воля.

Че само с тебе

под небето 

сменила бих аз Бога горе.

© Людмила Вълчева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??