24 февр. 2007 г., 21:02

На баба 

  Поэзия
636 0 5
За чувства, мечти,
стихове пиша...
Гледам баба в очите
и тихо въздишам.

Дали нейната приказка
днес да разкажа -
как пасла козите,
как срещнала дядо?

За нежната обич
родила се в тях,
като бебе отгледана -
един вечен пожар!

Вечер сядам до нея,
тя леко докосва ме,
да говоря не смея...
сякаш дядо дошъл си е...

© Шопландия Софийска Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??