11 дек. 2013 г., 14:03

На белия лист 

  Поэзия
420 0 1

Заставам пак пред моя свят олтар

и пиша думи трескаво неясни -

ще изповядам грешки, страхове,

ще се помоля в мен да не угасне

Надеждата, лъчът на Любовта

да осветява пътя ми нелесен,

да не усетя студ и самота

в очакване на идващата есен.

 

Р.Ч. 2006'.БГ

© Росица Чакърова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??