15 окт. 2013 г., 22:11

На Брега 

  Поэзия
948 0 2

Там на пясъка горещ,
до кристалната вода,
с теб сме двама
на брега на любовта.

Където златистият бряг целува морето,
там на морските скали,
в прегръдка мощна ги обгръщат
великолепните вълни.

Красиви спомени ни чакат,
дълго жадувана е тази среща,
душите наши ще се слеят
да се отдадат в любов гореща.

На брега е нашата мечта,
от страсти огъня ще сътворим.
Отдадени са мокрите тела,
в този миг незабравим.

© Ердал Амедов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??