НА ДЕЦАТА ИНДИГО
Наричат ви индигови деца
и знам, че сте любимците на Бога.
От обич светят малките сърца,
а вашият девиз е: всичко мога!
По-мъдри сте от нас и по-добри,
родени сте с талант и с интуиция.
Енергия космическа гори
от вашите усмихнати зеници.
Но този свят за вас не е готов.
Посреща ви със страх недружелюбен.
Отрекъл безпределната любов,
дори ви слага етикета: луди.
Не се сърдете. Груб и остарял,
от глупостта си той ще колабира,
а после сам смъртта си надживял,
във вас ще види своите кумири.
Тогава всеки черен песимист
душата за прегръдка ще отвори,
повярвал, че от слънчевата вис
спасената Вселена с вас говори.
© Мария Панайотова Все права защищены
И на лейди Фокс благодаря за милите думи!