6 апр. 2016 г., 23:05

На дъх разстояние 

  Поэзия » Любовная
725 1 2

Искам те само на дъх разстояние.
Вперил поглед (несигурен) в мен.
Искам те...но без грам колебание...
Без никакви мисли за другия ден.

 

Искам те само на дъх разстояние.
Бавно докосващ ме с пръсти студени.
Искам те пак в онова състояние -
безстрашно близко те искам до мене.

 

Искам те само на дъх разстояние.
С уиски, без уиски, с лед или без...
Еднаква е силата на твоето влияние.
Сякаш съм птица, но в отворен кафез...

 

Искам те само на дъх разстояние.
И още по-кратка дистанция даже...
И зад сянката на твоето сияние

не давай никой друг да се покаже...

© Слънчице Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??