Apr 6, 2016, 11:05 PM

На дъх разстояние 

  Poetry » Love
721 1 2

Искам те само на дъх разстояние.
Вперил поглед (несигурен) в мен.
Искам те...но без грам колебание...
Без никакви мисли за другия ден.

 

Искам те само на дъх разстояние.
Бавно докосващ ме с пръсти студени.
Искам те пак в онова състояние -
безстрашно близко те искам до мене.

 

Искам те само на дъх разстояние.
С уиски, без уиски, с лед или без...
Еднаква е силата на твоето влияние.
Сякаш съм птица, но в отворен кафез...

 

Искам те само на дъх разстояние.
И още по-кратка дистанция даже...
И зад сянката на твоето сияние

не давай никой друг да се покаже...

© Слънчице All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??