11 апр. 2012 г., 10:20

На дългокосия със зелените очи 

  Поэзия
416 0 0

Очите ти - море,

в което аз русалка съм,

косите ти - златен пясък,

на който аз полегнала съм

и чакам ласките

на топъл вятър.

О, блян мой!

Ти мъж ли си,

или божество?!

Нуждая се

от твоята любов.

© Богдана Маринова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??